Over Flexx Personeelsdiensten

Flexx Personeelsdiensten is hét uitzendbureau in de techniek. Wij payrollen en zenden uit in de Bouw, SchildersbrancheGrond-, Weg- en Waterbouw, Installatietechniek en de Metaalbranche. Ook voor ZZP-bemiddeling (waarbij wij de wet DBA niet uit het oog verliezen), Werving & Selectie en vakantiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bemiddelen zowel in vaste, als tijdelijke banen en zijn dé partner voor bouwend Nederland.

Een vakkracht van Flexx Personeelsdiensten pakt aan en is onze persoonlijke werkwijze vanaf dag één gewend. Natuurlijk weet hij/zij dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, net als gelijkheid op de werkvloer. Ook wordt hij/zij verloond conform branche CAO en gestelde wet- en regelgeving en zijn wij volledig gecertificeerd.

Waarom Flexx Personeelsdiensten?

Wij maken zaken niet onnodig complex of duur. Wij zijn eerlijk, altijd lokaal aanwezig en hebben een groot netwerk. Geen uitzending zonder persoonlijk gesprek. Wij verdiepen ons in u als klant, niet alleen bij de eerste samenwerking, nee continue. Onze vakmensen zijn bekwaam, opgeleid en betrouwbaar. Flexx Personeelsdiensten kenmerkt zich door haar persoonlijke werkwijze en streeft naar gelijkheid op de werkvloer. Flexx Personeelsdiensten voldoet aan de strengste kwaliteitskenmerken en certificeringen waardoor onze opdrachtgevers gevrijwaard zijn van de inlenersaansprakelijkheid. De specialisten van Flexx Personeelsdiensten zijn uw kennispartner en voorzien u van de laatste ontwikkelingen wat betreft arbeidsgerelateerde vraagstukken. Wij komen graag in contact met u om u persoonlijk te informeren.