ZZP-bemiddeling

Wat is ZZP-bemiddeling?

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen u als opdrachtgever en de ZZP’er (Zelfstandigen Zonder Personeel). Wij koppelen ZZP'ers aan opdrachtgevers, die graag gebruik willen maken van de diensten van ZZP’ers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, passend bij de opdracht.

Hoe werkt ZZP-bemiddeling?

Flexx Personeeldiensten heeft een groot netwerk aan ZZP'ers in verschillende vakgebieden met diverse disciplines. Wij gaan op zoek naar de ZZP'er die bij uw organisatie en het beoogde project past. Wij kijken verder dan alleen de juiste kennis, vaardigheden, juiste documenten en certificeringen. Wij bekijken ook of de ZZP'er op persoonlijk vlak bij uw organisatie past. Als wij voor uw organisatie bemiddelen, gaan we op zoek ZZP'ers die ook op persoonlijk vlak aansluiten bij uw wensen. Ook begeleiden wij de ZZP'ers, waar nodig, bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren.

Als een ZZP'er bij uw organisatie aan de slag gaat voert de ZZP'er de opdracht direct uit voor uw organisatie. Hij is dus zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en u als opdrachtgever kan hem of haar hier persoonlijk op aanspreken. Bij overeenstemming factureert de ZZP'er wekelijks zijn uren via Flexx Personeelsdiensten, wij betalen de ZZP'er zijn factuur en u krijgt een maandelijkse factuur met gewerkte uren door de ZZP'er(s). 

Voordelen van ZZP-bemiddeling via Flexx Personeelsdiensten

  • Wij hebben een groot netwerk aan ZZP'ers en weten vaak als eerste wanneer een ZZP'er beschikbaar komt;
  • ZZP'ers die werken via Flexx Personeelsdiensten zijn DBA-proof, dus voldoen aan wet- en regelgeving omtrent de wet DBA;
  • Facturen worden tijdig betaald aan ZZP'ers, nadat u als opdrachtgever de uren heeft goedgekeurd;
  • Wij zijn als specialist helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving;
  • U hoeft niet te zoeken naar geschikte ZZP'ers, dit zoekproces nemen wij voor u uit handen.

Wat zijn de kosten voor u?

U betaalt een marge bovenop het uurtarief van de ZZP'er. Ofwel wij spreken een tarief af met de ZZP'er en dit tarief plus onze marge is het tarief dat wij doorberekenen aan u. Wij zijn transparant en open over deze fee, die wij per gewerkt uur hanteren.