Ik zoek vakmensen

Bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? Laat ons weten welke vakkracht u zoekt:

Heeft u vragen?

Bent u benieuwd wat Flexx Personeelsdiensten voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Waarom Flexx Personeelsdiensten?

 • Leveren van betrouwbare en gemotiveerde vakmensen

  Flexx Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het leveren van gemotiveerde vakmensen. De ervaren vakkrachten die wij aan u als opdrachtgever leveren zijn gediplomeerd, gecertificeerd en vanzelfsprekend hebben wij de referenties nagetrokken. Op basis daarvan en in combinatie met de door u aangegeven specifieke eigenschappen waar uw beoogde vakkracht aan moet voldoen, selecteert Flexx Personeelsdiensten de juiste vakmensen voor u.

 • Deskundig advies over wet- en regelgeving

  De wet- en regelgeving in de CAO voor uitzendkrachten verandert continue, daarom is het voor u als opdrachtgever belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. De specialisten van Flexx Personeelsdiensten kunnen u voorzien van deze laatste ontwikkelingen en komen u graag persoonlijk informeren op locatie.

 • Geen werkgeversrisico’s

  Doordat u met Flexx Personeelsdiensten samenwerkt verlegt u het juridisch werkgeverschap en kunt u niet aansprakelijk gesteld worden voor ziekte of arbeidsongeschiktheid. Door deze risico's te verleggen minimaliseert u uw bedrijfsrisico's.

 • Vermindering van administratieve lasten

  Door met Flexx Personeelsdiensten samen te werken creëert u vermindering in de administratieve lasten voor uw bedrijf. Wij ontzorgen u van uw administratieve taken (wekelijkse urenregistratie, periodieke verloning wanneer gewenst door onze vakmensen, premie-afdrachten, loonstroken, jaaropgave, etc). Hierdoor kunt u uw focus leggen op waar u goed in bent, namelijk 'ondernemen en het binnenhalen van nieuwe projecten'.

 • ABU
 • SNA
 • NEN 4400-1
 • BPF Bouw
 • VCU

Volg Flexx Personeelsdiensten!

Volg Flexx Personeelsdiensten op socialmedia en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen.

Flexx Personeelsdiensten

Flexx Personeelsdiensten is hét uitzendbureau in de techniek. Wij payrollen en zenden uit in de Bouw, Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), Installatietechniek en de Metaalbranche. Ook voor ZZP-bemiddeling (waar wij de wet DBA niet uit het oog verliezen), Werving & Selectie en vakantiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met succesfactoren als; ijzersterke werving en selectie, eerlijke prijzen en diepgaande klantkennis doen wij onszelf niks tekort. Wij bemiddelen zowel in vaste, als tijdelijke banen en zijn dé partner voor bouwend Nederland.