Overige branches

Flexx Personeelsdiensten is de specialist in het verlonen van vakmensen in alle branches. Wij bemiddelen in vaste en tijdelijke banen. Het op tijdelijke basis inzetten van werknemers wordt ook wel uitzenden genoemd. Daarnaast brengen bedrijven personeel onder bij ons op de loonlijst door middel van payrollen, waardoor zij optimaal hun risico’s verminderen met betrekking tot het juridisch werkgeverschap voor arbeidskrachten. Flexx Personeelsdiensten fungeert als schakel tussen medewerker en bedrijf en wij weten hierdoor precies wat er speelt in de markt. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op bepaalde situaties zodat we pieken en dalen in uw personeelsbezetting kunnen opvangen. Wij verlonen in alle branches conform de ABU CAO. 

Doordat u met Flexx Personeelsdiensten samenwerkt verlegt u het juridisch werkgeverschap en kunt u niet aansprakelijk gesteld worden voor ziekte of arbeidsongeschiktheid. Door deze risico's te verleggen minimaliseert u uw bedrijfsrisico's. Ook creëert u vermindering in de administratieve lasten voor uw bedrijf. Wij ontzorgen u van uw administratieve taken, zoals wekelijkse urenregistratie, periodieke verloning (op voorkeur van de vakmensen), premie-afdrachten, loonstroken, jaaropgave, etc. Hierdoor kunt u uw focus leggen op alle andere aspecten die het ondernemen zo mooi maken.

Samenwerken met Flexx Personeelsdiensten?

Bent u op zoek naar betrouwbare arbeidskrachten? Wij kennen ze! Of wilt u uw bedrijfsrisico’s verminderen op het gebied van personeelsbeleid? Wij willen u graag voorzien van persoonlijk advies. Neem nu direct contact met ons op of geef aan via de onderstaande functie 'Zoekt u vakmensen' naar wat voor arbeidskrachten u op zoek bent. Aan de hand daarvan maken wij direct een selectie en nemen wij persoonlijk contact met u op om een afspraak in te plannen op locatie.

Zoekt u vakmensen?

Bent u op zoek naar (tijdelijk) personeel? Laat ons weten welke vakkracht u zoekt: