Onze werkwijze

Persoonlijk is het kernwoord binnen de werkwijze van Flexx Personeelsdiensten. Wij zijn niet belangrijk, dat is uw onderneming. Wij doen het werk niet, dat doen onze vakkrachten. Wij ondersteunen en begeleiden, maar ons gereedschap dat zijn onze vakkrachten. Wat doet Flexx Personeelsdiensten dan? Wij doen een heleboel, maar ons hoofddoel is en blijft de perfecte match vinden. In deze zoektocht leren wij uw onderneming graag kennen. Wij willen niet alleen weten wat uw onderneming doet, wij willen ook vooral weten wat de onderneming in het menselijke aspect belangrijk vindt. Wij zijn geen ‘cv-schuiver’, wij leren eerst de persoon achter de cv kennen.

We zijn betrokken  

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak staan centraal bij Flexx Personeelsdiensten, onze vakmensen en onze klanten staan centraal. Zo plannen wij altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie in, uiteraard bent u ook altijd van harte welkom bij ons op de vestiging. Klanten krijgen een eigen contactpersoon toegewezen, die te allen tijde klaarstaat voor arbeidsgerelateerde vraagstukken. Deze betrokkenheid en persoonlijke aanpak hanteren wij richting onze vakkrachten. Ons motto is dan ook 'alleen sta je sterk, samen kom je verder'.

We zijn gespecialiseerd

Flexx Personeelsdiensten is gespecialiseerd in de techniek. Ons doel is om de beste personeelsbemiddelaar in de Bouw, Grond-, Weg- en Waterbouw, Installatietechniek en de Metaalbranche te zijn. Door onze jarenlange ervaring in deze branches, herkennen wij als geen ander de behoeften van bedrijven. Ook weten wij hierdoor de weg te vinden naar de beste vakkrachten. Zowel voor opdrachtgevers als onze vakkrachten, zijn onze specialisten een deskundig gesprekspartner op niveau.

De ervaren adviseurs van Flexx Personeelsdiensten hebben voor elk personeelsvraagstuk een passende oplossing en zijn op de hoogte zijn van alle belangrijke ontwikkelingen in hun branche en de gestelde wet- en regelgeving. Zo houden zij hun vakkennis continue up-to-date, op deze manier blijven zij een gelijkwaardig gesprekspartner voor onze klanten. Wij zijn aanpakkers en zeker net zo ondernemend als onze klanten. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers. Als wij groeien, groeien onze klanten en onze vakkrachten met ons mee. Onze vakkrachten verdienen het om in heel Nederland het leukste werk en de mooiste projecten te krijgen.

We timmeren aan de weg en bouwen aan een mooie toekomst

Het investeren in klanten en vakkrachten is een centraal thema binnen onze bedrijfsfilosofie. Als onze vakkrachten zich ontwikkelen, ontwikkelen onze klanten zich ook. Iets dat in onze ogen cruciaal is in de onderlinge samenwerking. Wij houden niet van korte termijn denken, een samenwerking wordt gesterkt door een lange termijn visie. Zo kijkt Flexx Personeelsdiensten graag vooruit en blijven wij ons continue ontwikkelen.