Terug

Vacature Onderhoudstimmerman Zeeland

Publicatie: Referentie: BOU-1115
Regio
Middelburg, Zeeland
Opleidingsniveau
LBO, MAVO, VMBO
Branche
Bouw
Aantal uur
33 - 40+ uur per week

Omschrijving

Wil jij als onze nieuwe collega van Flexx Personeelsdiensten aan de slag als onderhoudstimmerman in de omgeving van Middelburg? Als onderhoudstimmerman maak, repareer en monteer je dingen van hout volgens gegeven opdracht. Je kunt zelfstandig werkzaamheden verrichten na verkregen opdrachten. De werkzaamheden zijn in en om particuliere woningen en bedrijfs/winkelpanden. Je bent dan ook werkzaam in de service, restauratie en onderhoud. Dus ben je buiten handig ook representatief en ben je gewend om bewoners en of opdrachtgevers te woord te staan. Heb je ervaring met kleine sloopwerkzaamheden, renovatie projecten en diverse stel- en timmerwerkzaamheden, dan ben jij de aangewezen vakkracht!

Wat vragen wij?

  • Opleiding (MBO niveau 2) Timmerman of vergelijkbare werkervaring;
  • Aantoonbare en relevante werkervaring als timmerman in de service/vastgoed onderhoud;
  • In bezit van geldig diploma Basisveiligheid VCA;
  • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat bieden wij?

  • Marktconforme salaris;
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ADV;
  • Opbouw in bouwpensioenfonds (BPF).

Wie zijn wij?

Wij zijn Flexx Personeelsdiensten en wij bemiddelen in flexibel technisch personeel. Dus ben jij die vakkracht die op zoek is naar een uitdagende baan in de techniek. Dan regelen wij dit voor jou. Wij staan garant voor mooie projecten en klussen. Wij zorgen voor klussen die bij jou als persoon passen. Het liefst niet tijdelijk, maar voor een lange duur. Wij denken mee in jouw ontwikkeling. Jij bent belangrijk, jij werkt met gereedschap maar jij bent ook ons gereedschap. Zonder jou kunnen wij het niet. Wij stellen eigenlijk maar één voorwaarde: dat je een aanpakker bent en niet bang bent om (veilig) te werken.


Ben je enthousiast geraakt en zie je een baan als onderhoudstimmerman bij Flexx Personeelsdiensten als een mooie uitdaging? Neem dan contact met ons op via onderstaande button 'direct solliciteren'. Heb je vragen, mail deze dan naar solliciteren@flexxpersoneel.nl of bel (070)-204 50 05.

Deel deze vacature

Heb je vragen?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

gerelateerde vacatures

Allround Timmerman Zeeland LBO, MAVO, VMBO Middelburg
Wil jij als onze nieuwe collega van Flexx Personeelsdiensten aan de slag als timmerman in de omgeving van Middelburg? Als timmerman maak, repareer en monteer je dingen van hout volgens gegeven opdracht. Je kunt zelfstandig of op aanwijzing...