Onze werkwijze

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn niet belangrijk, dat ben jij. Wij doen het werk niet, dat doe jij. Wij helpen je aan leuk, uitdagend en passend werk. Wij ondersteunen en begeleiden, ons gereedschap dat ben jij. Onze kracht zit hem in jouw capaciteiten, jouw kundigheid, jouw motivatie en jouw doorzettingsvermogen. Wat doen wij dan? Wij zoeken de perfecte combinatie, in deze zoektocht leren wij jou graag kennen. Wij willen niet alleen weten wat jij kan, wij willen ook vooral weten wie jij bent. Wat vind je belangrijk in je werk, maar ook in het leven. Wij leren eerst de persoon achter de cv kennen. Vaak draait het niet om jouw opleiding of om wat je niet kan, nee wij kijken naar wat jij juist wel kan. 

Hoe gaan wij te werk:

  • Wij leren de persoon achter het cv kennen, wie ben jij? Wat drijft jou?
  • Wij kijken niet naar wat jij niet kan, wij kijken naar wat jij wel kan;
  • Wij leren elkaar beter kennen, wie is Flexx Personeelsdiensten? En waarom zou jij voor ons willen werken?
  • Wij bespreken jouw mogelijke nieuwe opdrachtgevers. We zoeken samen naar de meest geschikte match;
  • Wij zoeken contact met de in jouw en onze ogen meest geschikte opdrachtgever;
  • Wij bespreken niet alleen jouw wensen, maar ook jouw persoonlijkheid;
  • Wij plannen indien gewenst een persoonlijk gesprek met jouw toekomstige opdrachtgever;
  • Jij als vakkracht gaat vervolgens gemotiveerd aan het werk, je overtuigt jouw nieuwe werkgever van jouw kwaliteiten en misschien wel het meest belangrijke: 'je geniet van je werk'. 

We zijn betrokken  

Persoonlijk contact en een persoonlijke aanpak staan centraal bij Flexx Personeelsdiensten, het draait om onze vakmensen. Zo plannen wij altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek in om jou beter te leren kennen, uiteraard ben je ook altijd van harte welkom bij ons op de vestiging. Je krijgt een eigen contactpersoon toegewezen, die te allen tijde klaarstaat voor al jouw vragen. Deze betrokkenheid en persoonlijke aanpak staan centraal. Ons motto is dan ook 'alleen sta je sterk, samen kom je verder'.

We zijn gespecialiseerd

Flexx Personeelsdiensten is gespecialiseerd in de techniek. Ons doel is om voor jou de beste personeelsbemiddelaar in de Bouw, Grond-, Weg- en Waterbouw, Installatietechniek en de Metaalbranche te zijn. Door onze jarenlange ervaring in deze branches, herkennen wij als geen ander de juiste match. Voor de vakkrachten die voor ons werken zijn onze specialisten een deskundig gesprekspartner op niveau.

De ervaren adviseurs van Flexx Personeelsdiensten hebben voor alle vragen een passende oplossing en zijn op de hoogte zijn van alle belangrijke ontwikkelingen in hun branche en de gestelde wet- en regelgeving. Zo houden zij hun vakkennis continue up-to-date, op deze manier blijven zij een gelijkwaardig gesprekspartner voor onze klanten. Wij zijn aanpakkers en denken graag met je mee. Wij spreken allen dezelfde taal. Onze vakmensen verdienen het om in heel Nederland het leukste werk en de mooiste projecten te krijgen.

We timmeren aan de weg en bouwen aan een mooie toekomst

Het investeren en opleiden van onze vakmensen is een centraal thema binnen onze bedrijfsfilosofie. Als onze vakkrachten zich ontwikkelen, ontwikkelen wij ons ook. Iets dat in onze ogen cruciaal is in de onderlinge samenwerking. Wij houden niet van korte termijn denken, een samenwerking wordt gesterkt door een lange termijn visie. Zo kijkt Flexx Personeelsdiensten graag vooruit en blijven wij ons continue ontwikkelen.