Vakantiewerk

Wat is vakantiewerk?

Verdien jij naast je studie graag wat geld bij, bijvoorbeeld omdat je lekker op vakantie wilt of omdat je een avond goed wilt stappen? Neem dan een vakantiebaan! Bedrijven zetten graag vakantiekrachten in, bijvoorbeeld om het werk van vaste medewerkers (tijdelijk) op te vangen. Een leuke manier om werkervaring op te doen en lekker wat bij te verdienen!

Vakantiewerk via Flexx Personeelsdiensten

Op zoek naar vakantiewerk? Dan ben zit je goed bij Flexx Personeelsdiensten! Wij helpen bedrijven aan de juiste vakantiekrachten. Wij hebben het hele jaar door veel leuke en interessante vakantiebanen voor studenten en jongeren die een bijbaan zoeken. 

Schrijf je in bij Flexx Personeelsdiensten

Flexx Personeelsdiensten heeft tal van leuke en uitdagende vakantie- en bijbanen. Staat jouw vakantiebaan er niet bij? Of voldoet deze niet helemaal aan jouw wensen? Neem dan contact met ons op! Je kan natuurlijk ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Hierin kan je precies aangeven welke vakantiebaan jij voor ogen hebt en waar jij in gespecialiseerd bent. Aan de hand van de verkregen gegevens zal een van de medewerkers van Flexx Personeelsdiensten direct contact met jou opnemen zodat we de juiste vakantiebaan voor jou kunnen vinden.