Overige branches 

De focus van Flexx Personeelsdiensten ligt op branches in de techniek. In de branches bouw, grond-, weg- en waterbouw (GWW), installatietechniek en de metaalbranche is weinig tot niets Flexx Personeelsdiensten onbekend. Zonder de techniek uit het oog te verliezen heeft Flexx Personeelsdiensten ook diepgaande kennis over andere branches. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor de retailbranche of voel jij je meer thuis in de groenbranche schroom niet om bij Flexx Personeelsdiensten de mogelijkheden in jouw branche te bespreken. In veel verschillende branches heeft Flexx Personeelsdiensten een diepgeworteld netwerk met opdrachtgevers die op zoek zijn naar betrouwbare werknemers. 

Solliciteren?

Ben jij die werknemer die elke dag met passie zijn werk verricht en waar de opdrachtgevers van Flexx Personeelsdiensten op kunnen vertrouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Schrijf je nu online in en laat je cv en persoonlijke gegevens achter of neem persoonlijk contact met ons op.

Open sollicitatie

Flexx Personeelsdiensten heeft tal van uitdagende vacatures in verschillende branches. Staat jouw functie er niet bij? Of voldoen deze niet helemaal aan jouw wensen? Dan kan je natuurlijk ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Hier kan je precies aangeven welke baan jij voor ogen hebt en waar jij in gespecialiseerd bent. Aan de hand van de verkregen gegevens gaat een van de medewerkers van Flexx Personeelsdiensten direct contact met jou opnemen zodat we de juiste baan voor jou kunnen gaan vinden in de door jou zo geliefde branche.