Werving & Selectie

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie houdt in dat wij op zoek gaan naar vaste werknemers voor onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zoeken een werknemer die direct in een vast dienstverband wil beginnen. We selecteren de in onze ogen meest geschikte kandidaat voor een specifieke functie. Wanneer jij aan de functie-eisen voldoet en de keuze op jou valt, treed je als werknemer direct in dienst bij de werkgever.

Werving en selectie via Flexx Personeelsdiensten

Op onze website vind je vacatures speciaal gericht op Werving & Selectie. Het doel is om voor jou een perfecte baan te vinden, waar jij het werk kan doen waar je passie voor hebt, bij een toonaangevende werkgever. Jouw karakter en jouw persoonlijkheid staan centraal. De functie moet aansluiten bij jouw ambities en kwaliteiten. Dus ook voor het vinden van een vaste baan ben je bij Flexx Personeelsdiensten aan het juiste adres.

Schrijf je in bij Flexx Personeelsdiensten

Ben je op zoek naar een vaste baan en wil je graag dat Flexx Personeelsdiensten hierin bemiddelt? Bekijk dan onze vacatures. Op onze website vind je het volledige aanbod, waaronder onze vacatures voor vaste banen op verschillende opleidingsniveaus en in verschillende branches. Staat de gewenste vacature niet in ons actuele vacatureoverzicht neem dan contact met ons op of reageer door middel van een open sollicitatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.