Over Flexx Personeelsdiensten

Flexx Personeelsdiensten is hét uitzendbureau in de techniek. Wij payrollen en zenden uit in de Bouw, Grond-, Weg- en WaterbouwInstallatietechniek en de Metaalbranche. Ook voor ZZP-bemiddeling (waarbij wij de wet DBA niet uit het oog verliezen), Werving & Selectie en vakantiewerk ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk van toonaangevende bedrijven, weten wij de perfecte match te creëren tussen jou als werknemer en onze opdrachtgevers. Wij bemiddelen zowel in vaste, als tijdelijke banen en zijn dé partner voor bouwend Nederland.

Een vakkracht van Flexx Personeelsdiensten pakt aan en is onze persoonlijke aanpak vanaf dag één gewend. Natuurlijk weet hij/zij dat wij veiligheid hoog in het vaandel hebben staan, net als gelijkheid op de werkvloer. Ook wordt hij/zij verloond conform branche CAO en gestelde wet- en regelgeving en zijn wij volledig gecertificeerd. 

Waarom Flexx Personeelsdiensten?

Flexx Personeelsdiensten kenmerkt zich door haar persoonlijke werkwijze. Wij gaan graag met jou persoonlijk in gesprek om te kijken waar jouw ambities liggen en wat jouw exacte wensen zijn. Aan de hand daarvan zullen wij een opdrachtgever zoeken met passend werk. Flexx Personeelsdiensten voldoet aan de strengste kwaliteitskenmerken en certificeringen waardoor opdrachtgevers o.a. gevrijwaard zijn van de inlenersaansprakelijkheid. Vanaf de eerste werkdag wordt de inlenersbeloning toegepast, omdat Flexx Personeelsdiensten streeft naar gelijkheid op de werkvloer. Als je via Flexx Personeelsdiensten werkt bij een opdrachtgever kan je ervan verzekerd zijn dat je accuraat en tijdig verloond wordt. De specialisten van Flexx Personeelsdiensten zijn jouw kennispartner en kunnen jou voorzien van deze laatste ontwikkelingen en komen je graag persoonlijk informeren.