ZZP-bemiddeling

Wat is ZZP-bemiddeling?

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen jou als ZZP’er (Zelfstandigen Zonder Personeel) en onze opdrachtgevers. Wij koppelen ZZP'ers aan opdrachtgevers, die graag gebruik willen maken van de diensten van ZZP’ers die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden, passend bij de opdracht.

ZZP-bemiddeling via Flexx Personeelsdiensten

Flexx Personeeldiensten heeft een ruim aanbod aan ZZP-opdrachten. We beschikken over een groot netwerk van bedrijven die graag ZZP’ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw wensen. Ook begeleiden we jou, waar nodig, bij het verzorgen en aanvragen van de juiste papieren. Als je via ons aan de slag gaat bij één van onze klanten, voer je de opdracht direct uit voor de opdrachtgever. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk en de opdrachtgever kan jou hier ook persoonlijk op aanspreken. Maar dit geeft jou ook alle ruimte om te doen waar je voor gekozen hebt, namelijk 'ondernemen'. Flexx personeelsdiensten neemt je daarbij allerlei rompslomp uit handen waar je niet op zit te wachten; jij wilt immers vooral doen waar je goed in bent. 

Hoe werkt het in de praktijk?

  • Na het eerste contact, gaan wij direct op zoek naar een opdracht die bij je past.
  • Als we een geschikte opdracht gevonden hebben, stemmen we in overleg met jou het uurtarief af.
  • Vanaf het moment dat je aan de slag bent factureer je wekelijks je uren aan ons.
  • Wij betalen jouw factuur.

 De voordelen van ZZP-bemiddeling via Flexx Personeelsdiensten

  • Wij hebben een groot netwerk met toonaangevende bedrijven en weten vaak als eerste waar de nieuwe opdrachten zijn. 
  • Wij zorgen voor meerdere opdrachtgevers per jaar zodat je voldoet aan de huidige wetgeving geldend voor ZZP'ers. 
  • Wij laten altijd een kredietcheck uitvoeren bij opdrachtgevers in verband met de kredietwaardigheid.
  • Wij betalen je factuur tijdig. Uiteraard dient de opdrachtgever wel akkoord te zijn met het aantal gemaakte uren. Ook dienen de juiste documenten op orde te zijn.
  • Wij nemen jou alle administratie uit handen en zorgen ervoor dat de dossiervorming betreft de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) op orde is.
  • Wij zijn als specialist helemaal op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. 

Schrijf je in bij Flexx Personeelsdiensten

Heb je als ZZP'er tijdelijk geen werk of zie jij in de toekomst een gat ontstaan in jouw werkvoorraad, neem dan contact met ons op. Wij koppelen jou dan aan een geschikte opdrachtgever met passend werk.